El Banc del Temps celebra el tercer aniversari amb una festa a Roca Umbert, a la Troca

L'entitat compta amb 150 usuaris registrats que aquest any ja han intercanviat més de 360 hores en serveis d'acompanyament a passejar i classes de conversa, entre altres

02 de Novembre 2016
+
Imatge de la celebració del 2n aniversari del Banc del Temps, el novembre passat a la Troca
Dissabte, 5 de novembre, l'entitat del Banc del Temps (BdT) de Granollers celebra el tercer aniversari amb una festa a Roca Umbert, a la sala de l’Aplegador de la Troca, de 5 a 8 del vespre. Hi haurà música en directe amb el grup Deep Voices i berenar de tapes. 
 
El Banc del Temps, amb seu al Centre de Cultura per la Pau, Can Jonch, és una xarxa d’intercanvi de temps entre persones per donar, rebre i compartir habilitats, coneixements i serveis, de manera puntual. En aquests moments, l'entitat compta amb 147 usuaris registrats de Granollers i la comarca, majors de 16 anys.  Per edats, els usuaris de 55 a 64 anys són els més nombrosos, seguits de la franja 35-44 i 45-54. Aquest 2016 s'ha arribat als 144 intercanvis en un total de 362 hores. 
 
La unitat d'intercanvi del BdT no és econòmica: els usuaris intercanvien temps, concretament, hores. Un cop registrats, la persona dedica unes hores a oferir un servei  (acompanyament, bricolatge, tasques domèstiques, formació, idiomes, lleure) a altres persones, i a canvi, obté un crèdit de temps equivalent. Per tipologies, els intercanvis més sol·licitats són l'acompanyament per anar a caminar o passejar, les classes de conversa en idiomes -sobretot, l'anglès- i les classes d'informàtica.
 
El Banc del Temps té la seu a Can Jonch (c. del Rec, 19), tel. 93 842 68 34. Més info: bancdeltempsgranollers@gmail.com