Concurs de punts de llibre a la Porxada

Tots els participants rebran una planta d'obsequi. L'activitat s'inclou a la programació Calendari Verd del Servei Municipal de Medi Ambient

31 de Març 2017
+
El IX Concurs de Punts de Llibre es va fer l'any passat a sota la Porxada perquè va ploure.
Dins de la programació Calendari Verd, avui divendres, 31 de març se celebra a la plaça de la Porxada el X Concurs de Punts de Llibre,  adreçat a persones de totes les edats que els agradi dibuixar. A partir de les 5 de la tarda, tothom que ho vulgui podrà il·lustrar el seu punt de llibre inspirat en la primavera i participar al concurs. El premi és la impressió del punt, que es regalarà per Sant Jordi. L'activitat estava prevista per divendres passat però es va ajornar per la pluja.  
 
El Calendari Verd és iniciativa de Medi Ambient i Espais Verds, el servei municipal que s'ocupa de la cura dels parcs i jardins de la ciutat. Tots els participants al concurs rebran una planta com a obsequi. Enguany,  les escollides són una calèndula o un cap blanc, dues espècies d'exterior beneficioses perquè fan de reservori de fauna que ajuda a controlar les plagues que afecten l'arbrat municipal.