Dissabte, festa de cloenda de les Escoles Esportives

Davant la previsió de pluja, l'activitat es farà al pavelló del Tub

13 de Maig 2019
+
Aquest dissabte al matí, de 10 a 1, se celebra la festa de cloenda de les Escoles Esportives, el programa municipal que porta l'activitat esportiva als centres educatius en horari extraescolar, a través de la implicació dels clubs i entitats de la ciutat.
 
Per la previsió de pluja, l'activitat es farà al pavelló poliesportiu del Tub (c. Camp de les Moreres), davant de les pistes d'atletisme, i no a la plaça de l'Església, com estava previst inicialment.
 
L'objectiu és apropar l'esport als nens i nenes de P5 de cicle infantil a 6è de primària. 
 
Les associacions esportives de l'Escola Pia i de Carles Vallbona; l'Associació Patinatge Artístic Granollers, el Club Balonmano Granollers, l'Associació Granollers Esportiva, el Club Bàsquet Granollers  i el Club Atletisme Granollers han participat enguany al programa, en el qual s'han inscrit  aproximadament 150 infants.   
 
Amb una quota assequible per a les famílies, el programa vol ajudar a introduir els alumnes d’edats primerenques en un equipament com un poliesportiu; promocionar l’esport formatiu i no federat; formar els alumnes en els camps de la coordinació, físic i educatiu; i  inculcar valors a través de la pràctica esportiva.
 
La festa de dissabte oferirà un circuit d'activitat física que acabarà a les 12.45, moment que es farà la cloenda amb les famílies. Tots els participants rebran una samarreta d'obsequi.