Demà divendres es lliuren els premis del LX Concurs Literari de la Biblioteca Can Pedrals

Aquest any, el concurs s'ha dedicat al poeta Palau i Fabre, l'any que se'n commemora el centenari del naixament

18 de Maig 2017
+
260 alumnes van escriure els seus microrelats el mes de març passat a Can Pedrals, partint d'un vers del poema "L'Estranger", de Palau i Fabre
Divendres, 19 de maig, a les 18 h a la Sala Tarafa, se celebrarà el lliurament de premis del LX Concurs Literari Escolar de la Biblioteca Can Pedrals. Aquesta edició el certamen  s'ha fet ressò del centenari del naixement de Josep Palau i Fabre, de manera que el tema proposat partia d'un vers del seu poema L'Estranger. Aquest mateix poema el recitarà  la cantautora Ivette Nadal durant l'acte, en el qual també participarà la periodista Clara Martínez Clavell, llegint el relats guanyadors. 
 
Aquest any, un total de 260 alumnes de 20 centres educatius han participat al concurs literari, un dels més veterans de la ciutat.  Els nois i noies, que cursen cicle superior de primària i secundària,  van escriure els seus microrelats el dia 13 de març a la mateixa biblioteca Can Pedrals, per espai de dues hores. 
 
El jurat, format pel cineasta i escriptor Lambert Botey, les bibliotecàries  Marta Serra i Inma Bueno i l'il·lustrador Sergi Portela, ha atorgat un total de  9 premis, tres per categoria. A la categoria A, corresponent a 5è i 6è de primària, hi van participar 96 alumnes; a la B, de 1r i 2n d'ESO, 86; a la C, de 3r i 4t d'ESO, 78. Els premis consisteixen en vals per bescanviar per llibres:  100 euros per al primers premis, 60 euros per als segons i 40 per als tercers.