Del 27 al 29 de desembre arriba el Parc Infantil de Nadal al Palau d'Esports de Granollers

Més de 80 activitats distribuïdes en més de 5.000 metres quadrats de jocs i diversió

21 de Desembre 2018
+

Els dies 27, 28 i 29 de desembre el PIN, el Parc Infantil de Nadal, obrirà les seves portes amb una vuitantena d'activitats. Des del 1997 l’associació cultural PINGRA omple el Palau d’Esports de Granollers de jocs i tallers per a infants i joves.  

Els personatges del PIN, en Pinguai i l’Espingueta, acompanyats d’un centenar de monitors i monitores, esperaran als nens i nenes amb una pila de sorpreses però també amb les activitats estrella convertides en un clàssic: la gran piscina de boles, la tirolina, el pont de mico, el tobogan o el laberint gegant. 

La voluntat de l’associació PINGRA és d'oferir un espai de joc, convivència i participació pels nens i nenes de Granollers i de les ciutats veïnes durant l’època màgica del Nadal. El parc ofereix activitats per a totes les edats. Disposa d’una zona habilitada pels nadons amb activitats adaptades i d'una àrea diferenciada per als jocs de caràcter més esportiu. 

El PIN obrirà en sessió de matí, de 10 a 14 h, i de tarda, de 16 a 20 h. Des de l’1 de desembre es poden comprar entrades anticipades per 10 euros/dia i 6 euros/sessió als establiments Porta (plaça de Lluís Perpinyà, 10) i La Gralla (plaça dels Cabrits, 5). 

Les entrades també podran adquirir-se a les taquilles. Les tarifes seran les següents: 

- Entrada general: 11 euros/dia i 7 euros/ sessió.

- Entrada socis: 10 euros/dia i 6 euros/ sessió.

- Grups escolars, esplais i casals: 5 euros per nen/a (gratuït pels monitors/es). Prèviament s’ha d’enviar un correu electrònic a l’adreça pin@pingra.org indicant el dia que es desitja assistir. També és necessari lliurar a les taquilles una carta de l'entitat amb la sol·licitud. 

- Famílies nombroses o monoparentals: 25% de descompte. És necessari presentar el carnet a les taquilles.

Per a més informació podeu consultar el web www.pingra.org.