Cursos i tallers per aprendre i passar-s'ho bé, al Gra

Cada curs té el seu període d'inscripció. Les persones interessades es poden apuntar fins a 10 dies abans de l'inici de l'activitat

18 de Setembre 2017
+
Activitat per a joves al Gra (imatge d'arxiu)
 Continuen obertes les inscripcions als cursos i tallers del Gra per a joves de 16 a 35 anys, per als mesos octubre-desembre. De caràcter formatiu i recreatiu, s'ofereixen monogràfics i tallers relacionats amb diferents àmbits professionals per permetre desenvolupar la creativitat del jove, així com potenciar habilitats i competències. 
 
El programa del l'equipament de Joventut s'organitza en dos blocs: Forma’t, amb tres cursos de formació especialitzada i possibilitat d'obtenir un certificat o titulació; i Recrea't , amb cinc propostes de caràcter ludicocreatiu.  
 
En el primer bloc, hi ha el curs de vetllador/ora, a càrrec de l'escola Educa, per a joves que volen aprendre les competències professionals mínimes per fer de vetllador escolar; curs de català, pensat sobretot per a joves estrangers que volen practicar la llengua per millorar-ne la fluïdesa, amb l'educadora social Maria López; i premonitor/ora de lleure, amb l'Escola d'Educadors de Creu Roja, per a joves que es volen iniciar en el món de les activitats del lleure.
 
En el segon, s'ofereix un curs de cuina vegetariana a càrrec de la cuinera Montse Palou; introducció al cant coral, amb el músic Miquel Fernández, on s'aprendrà la tècnica vocal aplicada al cant, l'afinació i el ritme; iniciació al swing, a càrrec de l'entitat Bigpotters Swing, on s'ensenyaran els passos i ritmes bàsics per ballar en parella lindy hop; creació audiovisual, amb Paula Giménez, freelance en comunicació audiovisual,  on els joves aprendran a realitzar un curtmetratge, des d'escriure el guió, a plasmar-lo en imatges i fer-ne el muntatge; i desperta els teus txakres, amb la professora de ioga Montse González, en què a través d'aquesta disciplina els participants descobriran els seus centres psicoenergètics. 
 
Més informació, www.grajove.cat