Circ, música i titelles en les Nits d'estiu als centres cívics

S'enceten aquest divendres, amb un espectacle de malabars i equilibris al Centre Cívic Nord

28 de Juny 2018
+
Joan Garriga & Madjid Fahern actuaran al concert de La Lluïda, la festa de Palou que aquest any celebra la primera edició.
La Xarxa de Centres Cívics proposa espectacles gratuïts de circ, música i titelles per als divendres d'estiu. 
 
La programació s'enceta divendres, 29 de juny, a l'exterior del Centre Cívic Nord amb Caminarts, de l'associació Kanaya Circ, amb un muntatge de malabars i equilibris protagonitzat per dos sensesostre que troben recer al caliu del foc (21 h). 
 
El dia 6 de juliol a la pl. Joan Oliver (Can Bassa) tindrem titelles i pallassos amb Jordi Bertran que ens endinsaran al món de Charles Chaplin  (20 h); el dia 13 a l'exterior del Centre Cívic Can Gili, la cia. Alta Gama presentarà Adoro, un xou de clown amb música en directe i acrobàcies sobre les vicissituds de les relacions de parella, en clau d'humor (20 h); dissabte 14, Joan Garriga & Madjid Fahern actuaran amb els grups Golíat i Magret de Paco al concert de La Lluïda, la festa de Palou que aquest any viu la primera edició. El concert, íntegre de músics vallesans, tancarà un dia intens d'activitats per a petits i grans organitzat pel Col·lectiu La Lluïda, l'AV Sant Julià i l'Esplai Guai. Serà al pati de les Antigues Escoles (21 h), i hi haurà servei de barra i botifarrada a preus populars.
 
Les nits d'estiu es tancaran el 20 de juliol a la plaça de Sant Miquel amb l'actuació de Jam, Jaume Bové. Un xou de clown per "aparcar la monotonia, la rutina i lluitar pels teus somnis" (21 h).