Antonio Orozco actua aquesta setmana al Teatre Auditori amb les entrades exhaurides

L’artista presentarà el seu espectacle 'Único', aquest dimecres i dijous al Teatre Auditori de Granollers, a les 21 h

11 de Març 2019
+
'Único', d'Antonio Orozco, dimecres 13 i dijous 14 de març, a les 21 h, al Teatre Auditori de Granollers

Després de la cancel·lació dels concerts d’Antonio Orozco al febrer, per malaltia del cantant, aquest dimecres 13 i dijous 14 de març, a les 21 h, l’escenari de la Sala Gran del Teatre Auditori acollirà l’espectacle Único amb totes les entrades novament exhaurides.

Un cop gestionades les devolucions i cancel·lacions dels espectadors, donat el canvi de dates, les entrades que quedaven lliures es van posar a la venda novament i en poques hores es van tornar a exhaurir. Orozco, ja en plena forma, tornarà doncs a Granollers amb el teatre ple per presentar un concepte innovador que mostra el seu repertori en tota la seva extensió, repassant les gran cançons que configuren la seva discografia i amb una posada en escena mimada fins l’últim detall.

La proposta que Orozco porta a la ciutat despulla, per tant, la faceta més íntima d’un dels artistes més carismàtics del panorama actual. Amb una carrera en la qual ha forjat, des de l’any 2000, un llegat musical valuós i ple d’èxits, Orozco segueix arribant al cor de la gent amb el seu ingredient bàsic: l’honestedat.

Único 2ª Temporada busca nous camins i diferents maneres d’explicar-te la vida. Neix en la part obscura i difícil de la vida, amb un gran esperit de supervivència i amb l’objectiu d’entretenir els sentits. No és un concert, ni una obra de teatre, ni una pel·lícula, ni prosa, ni poesia. No és un espectacle corrent. L’espectacle Único parla de tu, de la teva vida, de les teves emocions i també de les teves pors.