El campament reial torna a Roca Umbert

S'obre al públic les tardes dels dies 3 i 4 de gener

02 de Gener 2018
+

Heu vist mai un campament reial? Doncs veniu a descobrir el del patge Gregori a la fàbrica Roca Umbert i doneu la vostra carta als patges!

El campament reial del patge Gregori s'instal·la per tercer any a la Fàbrica de les Arts i s’obrirà al públic els dies 3 i 4 de gener, de 17 a 20 h. Els nens i nenes podran entrar a l'estança del patge Gregori, on el veuran en directe, i visitar la Tèrmica, on podran seguir els preparatius de la nit de Reis i veure com es refina la pols màgica, i les piles de regals. A l'exterior, hi haurà les carrosses de Ses Majestats amb els patges carters, la xocolateria reial, la foguera per escalfar-se, un espai de jocs i música en directe amb Combo. Taller de Música. 

En l'apartat de tallers, els infants podran apuntar-se a "La galàxia dels desitjos", amb la il·lustradora Clara Sáez, fabricar el seu desig per a l'Any Nou i enlairar-lo a la galàxia. També, podran confeccionar els picarols que serviran per despertar els Reis el dia 5, així com els fanalets per guiar-los en el seu camí per Granollers (aquest darrer, es podrà fer els dies 2, 3 i 4 de gener, de 10.30 a 13.30 i de 17 a 20.30 h ; i el dia 5, de 10.30 a 13.30 h). 

Com cada any, els patges visitaran els barris (dia 2 de gener, 18 h), per recollir les cartes que els nens hauran escrit als Reis d'Orient. Hi haurà taller de fanalets i xocolatada.

Més tallers i casals a Roca Umbert 

Durant les vacances escolars, s'organitzen, al Centre Tecnològic i Universitari, un casal sobre robòtica educativa (dies 27, 28, 29 de desembre i 2, 3 i 4 de gener, info i inscripcions: www.aprentik.com);  el Campus Tech Band de música i tecnologia (dies 2, 3 i 4 de gener, info i inscripcions: www.makeandlearn.cat); i un tast de tecnologia per a famílies sobre les possibilitats de la placa Arduino (dia 2 de gener, inscripció gratuïta a: www.rocaumbert.xcat/tecnologia).