Comença la campanya de preinscripció escolar per al proper curs

Aquest febrer es fan sessions informatives i comencen les jornades de portes obertes als centres educatius

19 de Febrer 2018
+

Aquest mes de febrer comença la campanya de preinscripció escolar per als centres d’Educació Infantil, Primària i Secundària obligatòria, per al curs 2018/19. Per tal d’informar a les famílies, l’Ajuntament ha editat un díptic amb les dates de les jornades de portes obertes que es faran a les escoles, instituts i centres concertats del 24 de febrer al 18 de març. Aquest document, que podeu trobar al web municipal i al butlletí municipal d’aquest febrer, s’ha enviat també a tots els domicilis on hi ha empadronats infants nascuts l’any 2015.

Sessions informatives per orientar les famílies

A més, amb l’objectiu d’orientar a les famílies en aquest procés, s’han programat diverses sessions informatives. Així, els directors dels centres de secundària públics organitzen una sessió el dilluns 19 de febrer, a les 19 h, al Centre Cultural (C. Joan Camps, 1). L’acte inclourà la conferència: Aviat tindré a casa un adolescent i busco un bon institut. Propostes per continuar educant junts a l’adolescència, a càrrec de Jaume Funes, educador i psicòleg.

Per orientar les famílies sobre el pas de l’Escola Bressol als centres d’Educació Infantil i Primària, s’ha organitzat una sessió el dijous 22 de febrer, a les 18.30 h, al Museu de Granollers (C. Anselm Clavé, 40-42). L’acte s’iniciarà amb la xerrada Vuit orientacions per triar escola, a càrrec d’Anna Ramis, mare, mestra i pedagoga i també comptarà amb membres de la Comissió de Garanties d’Admissió de Granollers que ajudaran les famílies a resoldre dubtes sobre el procés de preinscripció.

Per últim, amb la col·laboració de tècniques del Servei de Nova Ciutadania, s’han organitzat dues sessions informatives específiques per a famílies de procedència estrangera. Seran el dimecres 21 de febrer, a les 18.30 h i dijous 22 de febrer, a les 10 h, a la sala gran de l’oficina del Servei de Nova ciutadania (C. Torras i Bages, 15).