S'obre la preinscripció als cursos de l'Escola d'Adults al Centre Vallès

L'any passat 678 persones van matricular-se a una oferta pública i gratuïta pensada per donar formació i oportunitats

17 de Juny 2015
+
Aula de l'Escola d'Adults, al Centre Vallès, situat al barri de la Font Verda.
Entre els dies 22 i 29 de juny s'obre el període per matricular-se a l'Escola d'Adults situada al Centre Vallès (c. Veneçuela, 86).
Els cursos que s'ofereixen són: formació instrumental (alfabetització i ensenyaments bàsics), graduat d'educació secundària (l'equivalent a l'ESO), curs d'accés directe a cicles formatius de grau mitjà, i preparació de proves d'accés a cicles formatius de grau superior i a la universitat per a més grans de 25 i de 45 anys.
 
El Centre Vallès fa cursos de català, castellà i anglès, adreçats a persones amb coneixements bàsics i que volen millorar la seva competència en aquestes tres llengües; i també cursos d'informàtica de diferent nivell (iniciació, continuació i ampliació). El centre expedeix també l'acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC).
 
El curs passat, 678 persones es van matricular a l'Escola d'Adults. El percentatge d'èxit ha estat elevat, la gran majoria han aconseguit el seu objectiu d'ampliació de coneixements i d'obtenció del graduat en secundària o el certificat per accedir als estudis postobligatoris. 
 
El període de matrícula per al curs 2015/16 és del 2 al 7 de setembre. Més informació, www.cfavalles.org - tel. 93 849 98 88