A partir del 19 de gener, s'obre la inscripció a la nova oferta de centres cívics

Massatge per al benestar, transferència d'imatges sobre fusta, hamburgueses gurmet o pensar el món a través del cinema són algunes de les propostes

19 de Gener 2015
+

Entre els dies 19 de gener i 6 de febrer, s'obre el període d'inscripció a les activitats de la Xarxa de Centres Cívics que es realitzaran entre febrer i juny.

L'oferta d'activitats, organitzada en quatre àrees temàtiques - salut, expressió, fogons i tecnologia -, conté una trentena de cursos i tallers, a més de xerrades, trobades i també propostes adreçades a infants i joves. Entre molts d'altres, a salut i creixement personal, destaquen el curs de massatge per al benestar, el de descobriment del mindfulness, una tècnica que ajuda a viure de manera més harmònica amb el present, i també un curs adreçat a runnersper evitar lesions i aconseguir un bon entrenament En expressió i creativitat, la novetat d'enguany és el taller de transferència d'imatges sobre fusta, i .tornen els cursos d'escriptura, aquest cop en un nivell avançat, el de puntes de coixí i el de vitralls entre d'altres. Dins de l'àrea de terra i fogons, s'ofereixen cursos de cuina fàcil i low cost,de cuina gurmet, de dolços, de receptes amb cereals, i d'hamburgueses gurmet. S’ha programat també un curs d’horticultura amb contenidors fets de material reciclat.

I pel que fa a tecnologia i recursos, continua la formació en noves tecnologies, les converses en anglès i una novetat de caire més humanístic, el taller “Pensem el món a través del cinema”.

D'altra banda, continua la formació per a entitats amb el curs de comptabilitat bàsica per a associacions al Centre Cívic Palou  i el taller de facebook.al Centre Cívic Nord.

Fora de l'oferta de cursos i tallers, enguany s'incorporen a la programació dels centres cívics les conferències de l'Aula del coneixement de la Fundació Oncovallès, que donen a conèixer tècniques com la musicoteràpia, la psicodansa, la llanateràpia i moltes d'altres per ajudar en el benestar general i a guanyar qualitat de vida. I en quant exposicions,  es fan dues mostres, "Mans i mànigues. Creació i reciclatge de roba" i "Aprenc, creo, comparteixo", resultants del projecte "Fabricant Respostes" i les exposicions "Menja bé, tu hi guanyes!" i "Treu-li suc a la sexualitat".

Les persones interessades en els cursos i activitats de centres cívics poden fer la inscripció de manera presencial a qualsevol dels equipaments (Can Gili, Can Bassa, Palou, Jaume Oller, Nord) en horari d'atenció al públic (de dilluns a dijous, de 16 a 21 h, i divendres, de 17 h a 21 h), i també en línia, a través de:  www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions.

Més informació sobre la programació a:  www.granollers.cat/centrescivics i a la pàgina de facebook https://www.facebook.com/pages/Centres-Cívics-Granollers