Mil cent persones ja han visitat l'ampliació del Museu de Ciències Naturals de Granollers

D'aquestes, 750 han conegut el nou edifici dedicat a la conservació, l'estudi i la divulgació en les jornades de portes obertes celebrades per espai de dos caps de setmana

19 de Desembre 2012
+

Un total de 1.120 persones ja han visitat la remodelació del Museu de Ciències Naturals, inaugurada fa dues setmanes, la major part de les quals, aprofitant les portes obertes que s'hi han fet els dies 1, 2, 15 i 16 de desembre.

El nou edifici,  de 2.055 m2, connecta amb la Tela, seu del museu des de 1987 i permet millorar-ne l'activitat pel que fa a exposicions, propostes pedagògiques i recerca. Les obres han permès incorporar, a la planta baixa, el vestíbul de recepció, la sala d'exposicions temporals i un espai per a infants. A la planta subterrània hi ha el vestíbul, la sala polivalent, el dipòsit general, el taller de preparació, recepció, catalogació i magatzem; i a la primera,  la sala d'exposicions permanent, la biblioteca i el planetari, que de moment no entra en funcionament.

"Papallones, tota una vida" i "Papallones", una mostra d'insectes vius,  són les dues exposicions inaugurals, que mostren part dels 21.500 lepidòpters que conformen el fons del museu, una col·lecció amb exemplars de gairebé un segle d'antiguitat i que consulten investigadors d'arreu del món.  

El Museu de Ciències Naturals es pot visitar de dimarts a dissabte, de 16 h a 19 h; i diumenge i festius, d'11 h a 14 h. Tanca el dilluns i per Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i Reis.