L'espectacle "Quan el fang pren la paraula", de Pol Aumedes, torna a Roca Umbert

El Taller Sarandaca és l'escenari d'un muntatge estrenat l'estiu passat dins la programació Obert x Vacances

19 de Octubre 2011
+

Després de la bona acollida en el marc de la programació Obert x Vacances, l'artista Pol Aumedes torna a representar l'espectacle "Quan el fang pren la paraula", el divendres 21 d'octubre, en dues sessions, a les 8 del vespre i a les 11 de la nit, a Roca Umbert Fàbrica de les Arts. 

En el muntatge, el polifacètic artista granollerí es posa en la pell de l'Antoniu, el seu alter ego, que, des del Taller Sarandaca, trasllada els espectadors a un món de fantasia, on experimenta i juga amb totes les eines i materials. El muntatge té el suport en la projecció, el so i la llum del músic Marco Domenichetti. Els autors defineixen "Quan el fang pren la paraula" o “Nauq le gnaf nerp al aluarap” -l'ordre del factors no altera el producte- com "un espectacle reversible on es mesclen mapping, clown, música electrònica, arts plàstiques.. i moltes sorpreses més". L'entrada costa 5 euros.

Pol Aumedes, músic, clown, actor i creador plàstic, va estrenar aquest muntatge el passat mes de juliol, en la programació d'estiu de Roca Umbert. Llicenciat en Belles Arts, combina la seva feina d'artesà al taller ubicat a la Fàbrica de les Arts amb la creació d'espectacles per a adults i també per al públic infantil. També és intèrpret d'instruments de música tradicional, com la gralla, la tarota i l'acordió diatònic.