Jordina Torné, Jose Luis Cano i Alejandro Dobarro, guanyadors del concurs de curtmetratges "Gra d’Or"

"Soy la aguja de mi pajar", "Ovnipresente" i "Ciutat esperança" són les obres premiades, les dues primeres dins la categoria lliure i la tercera dins la categoria "Granollers"

26 de Febrer 2015
+

A la gala de lliurament de premis de la primera edició del concurs "Gra d'Or", celebrada el passat divendres a l'equipament juvenil el Gra, es van projectar totes les obres presentades i es va donar a conèixer el nom dels joves guanyadors. En una primera edició en què es van presentar tretze projectes, onze en la categoria lliure i dos en la categoria "Granollers", la jove granollerina Jordina Torné va destacar en rebre un premi i una menció especial. Torné va guanyar el premi de la categoria lliure amb el curtmetratge Soy la aguja de mi pajar, un autoretrat molt intimista basat en un poema d'Elvira Sastre; i va rebre la menció especial entre els treballs d'alumnes de secundària per la peça SkateboART, un treball en què explica com n'es d'important per ella la pràctica de l'skate.

Dins de la categoria lliure, la més concorreguda, es va poder donar un segon premi perquè que la categoria social va quedar deserta. Aquest segon guardó es va donar al curtmetratge Ovnipresente, d’Alejandro Dobarro. L’autor, que no va poder anar a recollir el premi, va agrair el guardó mitjançat un vídeo.

D'altra banda, a la categoria "Granollers" competien dos curtmetratges, i va ser Ciutat esperança, de José Luis Cano, qui es va endur el premi.

El concurs, destinat a joves d'entre 16 i 35 anys i amb l'objectiu de detectar i donar a conèixer nous artistes de l'àmbit audiovisual, ha tingut molt bona acollida i segons els organitzadors tindrà futures edicions.