Dissabte 17 de desembre, jornada de portes obertes a l'Espai d'Arts de Roca Umbert

El públic podrà conèixer de primera mà com treballen els artistes residents Álex Santafé, Raül Salvatierra, Juanjo Castillo, Carles Azcón i Saúl Gil

07 de Desembre 2011
+

El dissabte 17 de desembre hi ha una nova oportunitat per visitar els espais de producció i conèixer els artistes residents de l'Espai d'Arts de Roca Umbert. Les portes obertes se celebraran a la tarda, de 17.30 h a 20 h i hi participaran els pintors Álex Santafé, Juanjo Castillo, Carles Azcón i Saúl Gil; i l'il·lustrador i grafiter Raül Salvatierra, tots ells, de la comarca.  

En total, un centenar de persones han participat aquest any a les portes obertes de l'Espai d'Arts. Aquesta en serà la tercera edició, una iniciativa que pretén apropar el treball dels artistes al gran públic, des dels tallers situats a l'altell, el pont i l'annex al pont, la miranda i el nou espai afegit darrerament, el vestidor.

Durant l'any, els espais han acollit vuit artistes que han desenvolupat projectes com “TheP. aesthetic behaviours machine” presentat a Ca l'Estruch de Sabadell i a l'Espai d'Arts, obra d'AccNeo-grup, integrat per Jaume Aguirre i Josep Domínguez. 

En aquests moments, l'Espai d'Arts acull cinc artistes, si bé a principis de l'any vinent es disposarà de quatre nous tallers de diferents dimensions, tots amb llum natural, que permetran acollir més artistes residents. Durant la seva estada a Roca Umbert, els creadors combinen la realització dels projectes artístics respectius amb la col·laboració en activitats de l'Espai d'Arts i de Roca Umbert, com són els laboratoris familiars de la biblioteca, propostes paral·leles a les exposicions o el projecte Parelles Artístiques.

D'altra banda, els pintors Álex Santafé i Carles Azcón han estat seleccionats per participar en la Biennal d'Arts de Mollet i el proper 15 de desembre, a les 8 del vespre, inauguraran una exposició col·lectiva amb la resta d'artistes seleccionats al Museu Abelló.