Convocat el concurs de la imatge del festival Musik N Viu 2012

Hi ha temps fins al dia 16 de març per presentar les propostes de cartell

22 de Febrer 2012
+

El Servei de Joventut, a través del GRA, ha convocat una nova edició del concurs que ha de servir per trobar la imatge del cartell del festival Musik N Viu 2012, que es farà a l'estiu al Parc Firal de Granollers. 

S'hi podran presentar joves d'entre 15 i 30 anys que visquin a Granollers i comarca, que no hagin guanyat altres concursos de disseny de l'equipament juvenil. El termini de presentació de treballs, fins a tres per persona, en format DIN A 3 i inèdits, acaba el dia 16 de març. Els originals es lliuraran al GRA (pl. de l'Església, 8, Granollers) en l'horari d'atenció al públic. La dotació del premi és de 800 euros (subjectes a retenció) i el veredicte es donarà a conèixer a final de març.

El guanyador haurà de confeccionar, a més del cartell general, un altre de reclam, una postal promocional, una pancarta i un bàner per a la web.

El festival Musik N Viu se celebrarà en divendres i dissabte, els dies 22 i 23, 29 i 30 de juny, organitzat pel Servei de Joventut i diverses entitats juvenils, amb la idea d'oferir propostes d'oci nocturn amb música en directe. L'any passat l'assistència va ser de 12.000 persones.