Comencen les trobades culinàries "Passa'm la recepta" de les dones de Palou

Des del novembre fins al maig de 2015, el col·lectiu organitzarà quatre trobades centrades en la cuina casolana

17 de Novembre 2014
+
Grup de dones de 'Passa'm la recepta'

Divendres 21 de novembre, a les 17.30 h, se celebrarà al centre cívic Palou la primera trobada culinària del curs del projecte "Passa'm la recepta" impulsat per un grup de dones de Palou, amants de la cuina, que tenen la voluntat de difondre i compartir les seves receptes i els seus secrets de fogons. 

Les trobades, gratuïtes i obertes a tothom, se centraran en les diferents maneres de cuinar un bon plat casolà, és per això que la primera porta per títol "La cuina dels estofats". Conduïda per dues membres del grup, Hildegard Grosskopf i Assumpció Fontcuberta, la sessió servirà per explicarà als assistents els secrets per cuinar un bon estofat, un plat tradicional que no entén de presses. Després de preparar-lo, les cuineres oferiran un tastet de la recepta, i intercanviaran trucs i receptes. 

Les següents trobades es titulen "La cuina al forn" (23 de gener de 2015, que conduiran Maria Dantí i Lourdes Batlle); "La cuina dels marinats i escabetxs" ( 27 de març, a càrrec d'Assumpció Volart i Conxi Parrado); i "La cuina a la brasa" (22 de maig, amb Maria Bouterin, Roser Blasco i Anna Jordan). Totes es faran al centre cívic Palou i començaran a les 17.30 h.

Per assistir a les trobades, cal fer inscripció prèvia un mes abans de la sessió a qualsevol centre cívic de Granollers o a través del web: www.granollers.cat/passamlarecepta 

Passa'm la recepta

L'any 2006 va néixer al centre cívic Palou "Passa'm la recepta", un projecte de dinamització comunitària de la Xarxa de Centres Cívics, en què participa un grup de dones que els agrada cuinar amb la voluntat de difondre i compartir el seu receptari. En cadascuna de les trobades, una persona del grup, de manera rotativa, s'encarrega de conduir l'activitat i preparar el plat. El projecte, a més, inclou nombroses activitats gastronòmiques, com ara, xerrades amb professionals del sector, sortides i trobades per intercanviar receptes de plats de temporada, postres, entrants, arrossos, formatges...

Un altre dels objectius del projecte "Passa'm la recepta" és la formació i el suport en aplicacions web 2.0, que faciliten compartir la informació de manera interactiva. Així, per iniciativa de les mateixes dones del grup, es va crear el blog passarecepta.blogspot.comper posar a l'abast de tothom tot aquest coneixement culinari.

Més informació a:www.granollers.cat/passamlarecepta 

Adjuntem la programació de l'any.