Reconeixement a l’esport local

La Festa de l'Esport reuneix a clubs, associacions i esportistes de la ciutat

30 de Març 2017
+
Guardonats amb l'alcalde i els regidors i regidores, en acabar la Festa de l'Esport. Foto: Toni Torrillas

La Festa de l’Esport és l’acte públic de reconeixement a l’esport local i als millors esportistes de l’any 2016 de Granollers. Un any més la Sala Tarafa ha estat l’escenari d’una festa que va començar amb la felicitació als clubs esportius que estan d’aniversari: 50 anys del Club Natació Granollers; 80 anys del Club Bàsquet Granollers; 85 anys aniversari del Club d’Escacs Granollers; 

30 anys de l’Associació Granollers Esportiva – Bàdminton; 20 anys del Club Atletisme l’Aire; 20 anys de l’Associació Esportiva Carles Vallbona i els 15 anys del Club Triatló Granollers.

En l’apartat de reconeixements especials, es va fer a títol pòstum al tècnic de manteniment del Palau d’Esports, Joan Gallego Soler. I el jurat de la Festa de l’Esport va decidir atorgar un reconeixement especial al recordman d’Espanya de perxa, en categoria major de 60 anys, a Jordi Cladellas.

Com cada any es lliura el Premi a l'Esportivitat Joan Creus que ha recaigut a l’Associació Esportiva Ramassà, que cada any fa un viatge solidari i esportiu, a l’Àfrica, on hi va a jugar a futbol i aportar  material escolar, esportiu i sanitari de primera necessitat.

Un dels moments culminants de la festa és quan es coneixen les millors esportistes, en categoria de promesa femenina, ha estat Júlia Pujadas Rusiñol, del Club Natació Granollers; i en categoria sènior, Meritxell Mas Pujadas, del Club Natació Granollers en la secció de natació sincronitzada. Pel que fa als guardons masculins, la promesa ha estat Ian Tarrafeta Serrano, del Club Balonmano Granollers, i el sènior: Albert Escrits Mañosa del Club Natació Granollers.

Cal fer un esment especial als finalistes de cada categoria:

 

FINALISTES MILLOR ESPORTISTA PROMESA FEMENINA

Marwa Karim Abdelbaki, del Club Esgrima Granollers

Assia El Hadmi Benfaddoul, de l'Associació Granollers Esportiva

 

FINALISTES MILLOR ESPORTISTA PROMESA MASCULÍ

Marcos Gil Corbacho, del Club Natació Granollers

Marc Pascual León de l'Associació Esportiva Carles Vallbona

 

FINALISTES MILLOR ESPORTISTA SÈNIOR FEMENINA

Blanca Lucas Burgos, de l'Associació Esportiva Granollers

Nídia Zulema Borget Ruidiaz, del Club Atlètic Granollers

 

FINALISTES MILLOR ESPORTISTA SÈNIOR MASCULÍ

Bernat Amaya Viaplana de l'Associació Granollers Esportiva 

Adrià Figueres Trejo del Club Balonmano Granollers

 

Durant l’acte es va presentar un nou espot de promoció de la ciutat amb l'esport com a protagonista, i en acabar, es va fer una fotografia dels guardonats i de tots els assistents.