L'alcalde visita les fàbriques d'AUDENS SOLUTIONS a Granollers i Parets

L'acte s'emmarca dins les Jornades de Portes Obertes que Audens ha realitzat per als seus empleats i familiars el passat cap de setmana

22 de Setembre 2010
+

Audens Solutions , Grup empresarial que engloba a PRIELA, PRECUINATS DELI, FREIGEL i CATALONIA COLD, ha rebut avui la visita del Conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Honorable Sr. Joaquim Llena i Cortina, a la seva planta de producció de Granollers i el seu centre logístic de Parets, amb capacitat de 7.000 paletes de les quals 3.000 totalment robotitzades.

El Conseller, que anava acompanyat pel Director General de d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries, Sr. Joan Gené i el Director de Serveis Territorials del Departament d'Agricultura de Barcelona, Sr. Jaume Balaguer i els Alcaldes de Granollers, Il·lustríssim Senyor Josep Mayoral i Parets del Vallès, Il·lustríssim Senyor Joan Seguer, va recórrer les instal·lacions d'Audens acompanyat de David Sala, Conseller Delegat del Grup, així com pels socis fundadors i altres directius.

La visita s'emmarca dins les jornades de portes obertes que Audens Solutions ha realitzat aquest cap de setmana per als seus empleats i familiars i a les que van acudir més de 500 persones.

Audens Solutions és un grup empresarial que compta amb centres de producció a Granollers, Sant Fruitós de Bages i a Roales (Zamora), així com amb el magatzem frigorífic de Parets i espera obtenir enguany una facturació superior als 77€ milions, la seva projecció de inversions en el període 2010; 2014 supera el 40 M d’€, part dels quals corresponen a les millores a les plantes i línies que han visitat les autoritats.