L'alcalde destaca el paper ciutadà del Club Balonmano Granollers en la presentació del Club d'Empreses BMG

Un punt de trobada per a empresaris i directius a l'entorn de la imatge i els valors que representa aquesta emblemàtica entitat esportiva de la ciutat

14 de Setembre 2010
+

El Balonmano Granollers contribueix a fer millor la ciutat. Amb aquesta idea, l'alcalde, Josep Mayoral, ha tancat l'acte de presentació del projecte Club d'Empreses Balonmano Granollers. Un acte que s'ha fet a primera hora d'aquesta tarda a la Sala de Plens de l'Ajuntament, un dels espais -com també ha volgut destacar l'alcalde- en què la ciutat ha compartit molts moments d'èxit amb aquesta emblemàtica entitat esportiva.

El BMG ha presentat el seu Club d'Empreses com un punt de trobada per a empresaris i directius del territori que podran gaudir d'experiències i activitats específiques, a l'entorn de la imatge i els valors que representa l'entitat. Uns valors socials derivats, sobretot, de la promoció de l'esport i l'esportivitat, que coincideixen plenament amb els objectius d'una ciutat educadora com Granollers. El Club d'Empreses Balonmano Granollers aportarà una manera diferent de compartir l'activitat del club, que, alhora, inclourà iniciatives de promoció per a les firmes que en formin part.