Es reuneix el plenari del Consell de Ciutat de Granollers

Les comissions de Promoció de ciutat i del Mundial Femení d’Handbol presenten les seves propostes al plenari

03 de Juliol 2018
+
Plenari del Consell de Ciutat, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Granollers. Fotografia: Enric Bartel

El Plenari del Consell de Ciutat s’ha reunit, aquest dilluns 2 de juliol, per compartir el treball de les comissions creades aquest any i per presentar els resultats de les actuacions en les que han intervingut les comissions de Participació i de Civisme. D’una banda s’han revisat els resultats dels Pressupostos Participatius i s’han presentat algunes de les accions que es duran a terme en l’àmbit de civisme i convivència. Per altra banda, s’han presentat les propostes fetes pels membres de les comissions del Mundial Femení d’Handbol 2021 i de Promoció de ciutat. Des del passat Plenari, aquestes comissions s’han reunit en dues ocasions, i es preveu que seguiran treballant un cop finalitzi l’estiu per continuar concretant accions que es puguin desenvolupar en els propers anys. 

El Consell de Ciutat participa en l’elaboració del Pla Estratègic de l’Hospital General de Granollers 

El director de l’Hospital General de Granollers, Rafael Lledó, va explicar el Pla Estratègic 2018-2022 de l’hospital al Consell de Ciutat, i va remarcar la participació de membres del Consell de Ciutat en l’elaboració d’aquest pla. El director de l’Hospital ha explicat que el Pla estratègic «és clau i imprescindible per orientar i guiar l’organització durant els propers anys. És un pla dinàmic i obert als canvis d’activitats i, fins i tot, d’objectius, d’acord amb els temps canviants propis del sector sanitari i, en general, de la societat en què vivim. El nostre repte per al 2022 és la transformació de l’hospital cap a una cultura participativa on la veu del pacient i el talent dels nostres professionals siguin els eixos vertebradors del canvi. Aquest camí el farem amb la garantia d’una atenció integral amb qualitat i seguretat, de manera sostenible, creixent estructuralment i enfortint les nostres aliances. Un full de ruta on també es viurà una transformació digital que farà més eficients els nostres processos.» 

 

El Consell de Ciutat és el màxim òrgan de participació ciutadana que complementa, acompanya i es coordina amb el treball que es duu a terme des d’altres consells sectorials i territorials. Un òrgan que amplia els espais de diàleg i interacció que ja existeixen a la ciutat. Totes aquelles persones que estiguin interessades en el treball de les comissions podran participar-hi.