El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament celebra 30 anys de compromís local amb la solidaritat

20 de Desembre 2016
+
Josep Mayoral, amb el conseller d'Afers Exteriors, Raul Romeva, el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas.

En un acte a Girona, que va comptar amb la participació del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, representants de municipis i entitats compromeses amb la cooperació i la solidaritat van reconèixer la iniciativa de les persones que van fundar l’entitat i van renovar el compromís del món local amb la cooperació al desenvolupament.

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament és una organització formada per ajuntaments catalans i altres organitzacions municipalistes (diputacions, consells comarcals i mancomunitats), que destinen una part del seu pressupost a finançar accions de Cooperació al Desenvolupament i de Solidaritat amb els pobles dels països més desfavorits. L’Ajuntament de Granollers és membre del Fons de 1988 i participa activament de comissions i grups de treball de l’entitat, a més de col·laborar amb projectes de cooperació que impulsa l’entitat.