Unes 8.000 persones participaran aquest diumenge a la 34 edició de La Mitja

Es produiran talls de circulació a tot el recorregut, de 9 a 14 h

31 de Gener 2020
+
La Mitja al seu pas per Granollers (Foto: T. Torrillas)

La Mitja Marató de Granollers, les Franqueses i la Garriga arriba aquest diumenge 2 de febrer a la seva 34a edició i ho fa retornant a la seva data habitual, el primer cap de setmana de febrer. Uns 8.000 atletes participaran en aquesta cursa amb un recorregut de 21.097 metres. L’Associació Esportiva La Mitja organitza un any més aquesta cursa que és una de les poques que ofereix servei de ludoteca. Enguany el punt de sortida serà al carrer d’Esteve Terrades, uns 500 metres més a prop del Palau i del punt d’arribada. 

El dia abans, a més, es diputarà la 5a edició de l’Open de la Mitja de Granollers, una cursa no competitiva. El dissabte 1 de febrer a la tarda també es farà La Mini, adreçada a nens i nenes fins a 13 anys i que, per primer cop, obrirà la participació a infants de 2 i 3 anys.

Amb motiu de La Mitja Marató, aquest diumenge es produiran talls de circulació a tot el recorregut, de 9 a 14 h. A mesura que passi la cursa, s’aniran obrint els carrers progressivament. Podeu consultar el pas de la cursa per Granollers i les afectacions en el mapa adjunt. 

370 persones s’han preparat per la cursa amb el programa «Comença a fer La Mitja»

Per 14è any l’Ajuntament de Granollers i el Club Atletisme l’Aire han organitzat un programa d’entrenaments per poder preparar alguna de les proves que ofereix La Mitja (el Quart, els 10 Km o La Mitja, en funció del nivell dels participants). En aquesta edició 370 persones s’han inscrit en aquest programa, 100 més que en l’edició anterior.

Els entrenaments s’ofereixen en tres nivells:

• Grup principiants (no han fet mai La Mitja): 113 persones

• Grup iniciats (han fet La Mitja alguna vegada o són corredores o corredors esporàdics): 195

• Grup atletes (han fet La Mitja més de tres vegades i corren de manera habitual): 62 persones