Una exposició i dos torneigs d'handbol, properes activitats del Mundial

Aquest cap de setmana es celebra el Torneig Internacional d'Handbol i el Torneig de Minihandbol base a diferents punts de la ciutat

09 de Gener 2013
+

Amb motiu de la celebració del Mundial d'Handbol a Granollers, la ciutat acull diferents activitats paral·leles per viure el Mundial. Entre aquestes, es troben la inauguració de l'exposició "Una altra mirada de l'handbol", els partits d'handbol base i el Torneig Internacional d'Handbol, que es disputaran a diferents espais de la ciutat.


Dimecres dia 9 de gener, a les 19 hores, tindrà lloc a la Sala VIP del Palau d’Esports la inauguració de l’exposició “Una altra mirada de l’handbol”. Fotògrafs professionals de la ciutat han volgut participar en aquest esdeveniment internacional aportant fotografies del món de l'handbol. L'exposició, que romandrà oberta de manera permanent, compta amb una mostra de 18 fotografies de Griselda Escrigas, Toni Torrillas, Ramon Ferrandis, Enric Bartel, Toni Jiménez, Jordi Muntal, Carles Gabarrella, Xavier Solanas i Jordi Ribó. 

Dissabte 12 de gener es jugaran diversos partits d'handbol base en categoria prebenjamí i benjamí, masculina i femenina, a la Plaça de la Porxada i a la Plaça de l'Esglèsia, a partir de les 10 hores. Els equips participants estan formats per: Fundació Balonmano Granollers, BM la Roca, EEM Montmeló i PME les Franqueses del Vallès.

A més, entre el 12 i el 13 de gener, a partir de les 9 hores,  també es celebrarà el Torneig Internacional d'Handbol en categoria cadet masculí al Pavelló Tub i al Pavelló Municipal d'Esports, el Parquet, amb els equips Fenix Toulouse, Montpellier Handball, KH-7 BM Granollers, FC Barcelona, AE Carles Vallbona BMG i BM la Roca.