La setmana que ve, es renovarà el paviment de cinc carrers de la ciutat

Aquestes obres es faran coincidint amb la Setmana Blanca escolar, per reduir-ne la incidència

22 de Febrer 2011

Des del 28 de febrer i fins al 3 de març, s'han previst obres de pavimentació als carrers de Ponent, Rec, Pere el Gran, Juli Garreta i Maresme (al gual de l'escola Granullarius) de Granollers. Aquestes millores es faran de manera progressiva, al llarg de la setmana que ve, entre les 9 i les 18 hores. L'objectiu és renovar l'aglomerat de la calçada d'aquests carrers per adequar-ne les condicions de circulació.

Aquestes obres, que formen part de la segona fase de l'actual projecte municipal d'adequació de paviments, a càrrec de DEUMAL, SA, es faran coincidint amb la Setmana Blanca escolar. D'aquesta manera, es vol reduir al màxim la incidència d'aquesta actuació en el trànsit de la ciutat.

Els cinc carrers de Granollers on s'ha previst la renovació de paviment es tallaran totalment a la circulació de vehicles mentre es facin aquestes obres. La previsió municipal és que dilluns i dimarts que ve, dies 28 de febrer i 1 de març, s'actuï als carrers de Ponent i del Rec; dimarts, 1 de març, a la tarda, i dimecres, 2 de març, al matí, als carrers de Pere el Gran i Juli Garreta, i, dijous, 3 de març, al gual de l'escola Granullarius, al carrer del Maresme.

En tots els casos, es fressarà el paviment actual, s'aixecarà l'aglomerat per substituir-lo per un de nou i s'hi pintarà la senyalització horitzontal corresponent.