Quaranta cursos per a emprenedors

Aquesta formació s’imparteix a Can Muntanyola. Centre de Serveis a les Empreses i cal inscripció a través de la web www.granollersmercat.cat, trucant al telèfon 93 861 47 83 o bé enviant un correu electrònic a empresagm@ajuntament.granollers.cat.

14 de Febrer 2013
+

Can Muntanyola. Centre de Serveis a les Empreses continua programant cursos, en aquest cas més formació per a persones emprenedores. Sabadell, Terrassa, Mollet, Barberà del Vallès i Granollers participen al projecte Aprendre, Emprendre i Créixer, subvencionat pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme. Durant el primer trimestre d’aquest any cadascuna de les poblacions presenta una oferta formativa diferent. El projecte té com a objectiu oferir una formació complementària als nous emprenedors i emprenedores del territori i motivar-los per tal d’ampliar els seus coneixements en qüestions aplicables abans, durant i després de la creació del negoci:

· Recerca de finançament
· Gestions fiscals, legals i laborals
· Pla econòmic financer
· Operativa diària de l’empresa
· Treball empresarial en entorns col·laboratius
· Estratègia empresarial
· Comunicació
· Màrqueting


Es tracta que entre tots els territoris participants es generi un itinerari formatiu el més complet possible, amb 40 cursos diferents per escollir. Als emprenedors que hi participen se’ls atorguen punts a les diferents fases del projecte: cada sessió formativa són 10 punts, iniciar el pla d’empresa són 30 punts, ser acompanyat per un assessor expert 50 punts i la constitució de l’empresa uns altres 50. Aquell emprenedor o emprenedora que aconsegueixi 100 punts obtindrà un certificat per la consecució de tot el recorregut.