Parlem de drogues, a l'ExpoCaixa, instal·lada al centre de la ciutat

L'Obra Social “la Caixa” presenta a Granollers el seu programa educatiu de prevenció del consum de substàncies que generen dependència

30 de Març 2012
+

Des del 30 de març i fins a l'1 de maig es pot visitar, a la plaça de l'Església, l'exposició interactiva Parlem de drogues, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Granollers. L'Obra Social “la Caixa” presenta a la ciutat el seu programa destinat a prevenir, informar i sensibilitzar sobre els efectes de les substàncies que generen dependència, un programa guardonat amb el Premi Reina Sofia contra les drogues, l'any 2010.

L'exposició i el programa

Joves, famílies i professionals de l'educació i dels centres de salut són elements clau en aquest programa de prevenció del consum de drogues, que ofereix recursos, informació, orientació i formació per prendre decisions responsables. L'objectiu és incidir en la població amb un plantejament integral i una perspectiva global. Els eixos d'aquest programa es poden consultar al web www.parlemdedrogues.org, on també s'ofereix una visió en 3D de l'exposició interactiva.

Aquesta exposició, que s'emmarca en el centenari de l'arribada de "la Caixa" a la ciutat, es complementa amb activitats educatives de prevenció, organitzades en col·laboració amb l'Ajuntament i la Generalitat. A més, s'ofereixen recursos d'orientació per a famílies amb adolescents, per a professionals de la salut, per a professorat d'educació secundària i per a tècnics de prevenció.

Aquesta exposició es podrà visitar, a l'ExpoCaixa instal·lada a la plaça de l'Església de Granollers, de dilluns a diumenge, de 10 a 14 i de 17 a 21 hores. A més, hi haurà visites guiades, dissabtes a les 18 h i diumenges a les 12 h i a les 18 h, així com visites escolars.