Open Night Granollers a 14

Aquesta iniciativa permetrà comprar a les botigues fins a la mitjanit, sopar, dormir, comprar... per 14 €.

26 de Març 2014
+
Open Night Granollers a 14

Divendres 28 de març Granollers celebra la tercera edició de l’Open Night, un esdeveniment que promou el comerç de proximitat, el sector gastronòmic i l’hoteler que està organitzat per Gran Centre, Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Granollers. Hi participaran 89 comerços, 28 restaurants i els 9 hotels de la ciutat.

Comprar, sopar, dormir i gaudir de la ciutat. Es proposen sopars i dormir a 14 € i articles i productes comercials per aquest mateix preu o un descompte del 14 % amb les compres efectuades entre les 20 h i les 00 h. Els establiments també tindran una zona VIP, els clients podran mitjançant un passi especial gaudir d’avantatges. 

Espai Open Night Granollers Batega i Photocall Open Night, a la plaça de la Porxada, de 19 h a 0 h. En aquest espai hi haurà una ambientació sorprenent amb la companyia Milnotes, DJ durant tota la nit, balls a càrrec de l’escola de Dansa Swing, photocall a càrrec de Jordi Badós i espai solidari Amics del Xiprer i el Xiprer.

Els aparcaments de la ciutat s’uneixen a l’Open Night i de les 18 a les 03 h, les places d’aparcament es pagaran a 5 €. Els aparcaments: Auditori, Can Comas, Granollers Centre, Cemav, la Corona, Can Trullàs.

El Museu de Granollers amb l’Open Night

El divendres 28 de març, a més de comprar i gaudir de la ciutat el Museu de Granollers obre les portes a la nit per participar amb l’Open Night. Les exposicions que es poden visitar són: “Aurèlia Muñoz. Recerques infinites. Fibres, textures i espai”; “Alimentum. Menjar i beure en època romana”; “Antoni Cumella. De la formulació a l’obra” i “Mirades i diàlegs”.

Arts escèniques al millor preu a l’Open Night

L’Open Night de Granollers arriba també al Teatre Auditori de Granollers i al Teatre de Ponent per oferir-te la millor oferta d’espectacles i concerts a un preu irresistible!

Les portes del Teatre Auditori de Granollers s’obriran el 28 de març fins a les 12 de la nit per oferir els espectacles de tota la temporada d’Escena Gran a només 14 € i gaudir de descomptes de fins al 50%. Un trozo invisible de este mundo amb Juan Diego Botto, Los hijos de Kennedy de Josep Maria Pou o Un rèquiem alemany de Brahms de l’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor de Cambra de Granollers són alguns dels espectacles i concerts que podràs adquirir per només 14 € durant l’Open Night.

Per comprar les entrades, podeu adreçar-vos directament a les taquilles dels teatre o bé realitzar la vostra compra el dia de l’Open Night a través a www.granollers.cat/escenagran i introduir el codi promocional OPEN14. A més, durant l’Open Night, el bar-restaurant del Teatre Auditori de Granollers obrirà les seves portes per oferir una tapa i una cervesa a 3,50€.

Les ofertes només són aplicables a les entrades de preu per a adult a la zona A del Teatre Auditori de Granollers i les entrades amb aquesta oferta especial són limitades. Les entrades per veure l’espectacle Wish de la companyia Cobosmika al Teatre Auditori de Granollers seran de 7,50 € i les entrades per a l’espectacle Distancia Siete Minutos de la companyia Titzina Teatre al Teatre de Ponent, d’11 €.