Més d'un 45% d'estalvi amb el canvi d'ubicació del dipòsit de la grua municipal

Granollers Promocions, SA, n'assumeix la gestió a partir de l'1 de gener de 2012, quan els vehicles retirats amb aquest servei es portaran a l'aparcament municipal de Can Comas

22 de Desembre 2011
+

La Junta de Govern Local ha encarregat a la societat municipal Granollers Promocions, SA, el dipòsit, la custòdia, la tramitació i l'assegurança per a 30 places de l'aparcament municipal de Can Comas destinades a vehicles retirats pel servei de grua municipal. Aquest encàrrec, per a l'any 2012, inclou un espai per a motocicletes i ciclomotors d'aquest pàrquing soterrani i suposarà una despesa de 7.000 euros al mes. Aquesta quantitat representa un estalvi de més del 45%, respecte al cost del servei durant aquest any.

A banda d'aquest estalvi, el canvi d'ubicació del dipòsit de la grua municipal, fins ara a l'aparcament de l'Hospital General de Granollers, facilitarà l'accés ciutadà, en el moment de recuperar els vehicles retirats. Amb la utilització de l'aparcament de Can Comas, la ubicació és ben cèntrica, al carrer de Sant Jaume, 66.

Aquest pàrquing públic soterrani, que també gestiona Granollers Promocions, SA, compta amb 250 places, és obert les 24 hores del dia, tot l'any, i disposa de servei permanent de vigilància.