La Festa Major de Blancs i Blaus 2015 ja té imatge

Els autors són dos germans granollerins, responsables de l’empresa Biombö Studio

19 de Juny 2015
+
La imatge de la Festa Major 2015

Jordi i Ramon Daví, dos germans granollerins, creatius i els responsables de l’empresa Biombö Studio són els autors de la imatge de la Festa Major de Blancs i Blaus 2015.

Per primera vegada l’Ajuntament de Granollers ha obert a concurs la imatge de la festa. I s’hi ha presentat 21 candidatures. La guanyadora ha estat una imatge que resumeix tradició i contemporaneïtat. D’una banda, els Gegants Vells, en Cosme i la Damiana, i de l’altra la Festa Major moderna, de Blancs i Blaus. “Hem volgut representar la importància de les Colles en dues figures tant indispensables com estimades. Per als Blancs, el llegendari drac anomenat Basser, un dels màxims exponents de la Festa, que porta l’esperada i cantada aigua, i per als Blaus, en Farras, sens dubte, l’element festiu més recent, però ja un dels més mítics protagonistes, que porta la farra per allà on passa.” Han explicat els dissenyadors durant la roda de premsa de presentació de la imatge que marca el tret de sortida a la Festa Major d’enguany. Una festa, però, que la Comissió de Festa Major fa temps que treballa, just en acabar l’anterior edició ha estat confeccionant la festa 2015.

Els dissenyadors han volgut afegir un eslògan per reforçar el concepte del  cartell. I han fet un símil amb els protagonistes de la imatge, els gegants i el bestiari, per animar a tothom que “ transmeti ganes de fer Festa, i de fer‐la GEGANT!”

Els caps de colla de Blancs i Blaus, Ramon Forns  i Xavi Guijarro, respectivament, van explicar les novetats de cada colla en temes de comunicació. Ara l'engranatge ja està per la Festa Major de Blancs i Blaus 2015 que se celebra del 22 al 30 d'agost.