L’Ajuntament de Granollers amplia la dotació pressupostària del Pla de xoc amb mig milió d'euros i destina 4 MEUR per a inversions sostenibles

És el tercer Pla de xoc que fa l'Ajuntament a través del Consell Econòmic i Social

26 de Març 2014
+

L’Ajuntament de Granollers torna a tancar un exercici pressupostari en positiu que permet afrontar la complicada situació econòmica actual. L’any 2013 es tanca amb un resultat pressupostari de 7.657.756,98 € i estalvi acumulat de 9.065.208,32 €. L’equip de govern ha explicat al ple municipal que els bons resultats econòmics són fruit del rigor, la prudència i la bona gestió pressupostària que permeten aplicar part de l'estalvi acumulat a mesures de caràcter social i de reactivació econòmica tot i que la seva aplicació està condicionada a les limitacions que ha imposat l’Estat per llei. 

Aquest any l’Ajuntament de Granollers torna a destinar partida pressupostària pel tercer Pla de Xoc, un milió d’euros, els bons resultats econòmics permeten afegir mig milió més per cobrir les situacions de risc i d’exclusió social generades per la crisi econòmica i financera. D’altra banda és previst que 4MEUR es puguin dedicar a inversions sostenibles que, a la llarga, permeten tenir menys despeses corrents en el futur.