Granollers commemora del Dia Internacional del Patrimoni Audiovisual

És una iniciativa per conscienciar la població mundial de l'alt risc de perdre el nostre patrimoni audiovisual per la degradació dels materials i l'obsolescència tecnològica

24 de Octubre 2012
+

L'Arxiu Municipal de Granollers (AMGr) commemora, el dijous 25 d'octubre, a les 20 h al Centre Cultural (c. Joan Camps, 1), el Dia Internacional del Patrimoni Audiovisual. La celebració d'aquesta diada, proclamada per la UNESCO l'any 2005, és una iniciativa per conscienciar la població mundial de l'alt risc de perdre el nostre patrimoni audiovisual per la degradació dels materials i l'obsolescència tecnològica i una oportunitat per mostrar la tasca de recuperació i conservació que s'està portant a terme des de diferents institucions del país.

Granollers commemora aquesta diada amb la col·laboració de l'Associació Cultural amb el passi de documentals que es conserven en els seus fons i que mostraran la ciutat d'abans a través de la producció d'alguns cineastes amateurs de la ciutat que han donat les seves pel·lícules a l'Arxiu Municipal de Granollers.

Les pel·lícules que podem veure són:

Granollers 1972,  de Joan Corbera i Canvi de noms dels carrers 1977, de Lambert Botey.

Per continuar amb la commemoració el Grup de Treball Audiovisual de l'Arxiu proposa una sessió de treball oberta a tothom, per ajudar a documentar alguns dels films conservats a l'Arxiu. Aquesta activitat es farà el divendres 26 d'octubre a les 9.30 h a Can Puntes, 2a. Planta al c/ Sta. Elisabet, 16.

Per a més informació: Arxiu Municipal, carrer de Sant Josep, 7. Telèfons: 93 842 67 62 / 93 842 67 37. arxiu@ajuntament.granollers.cat