El GRA convoca el Concurs de Disseny Jove 2012

El termini de presentació a la convocatòria, que atorga dos premis valorats en mil euros cadascun, acaba el divendres 16 de desembre

07 de Desembre 2011
+

Fins al dia 16 de desembre hi ha temps per presentar-se al Concurs de Disseny Jove 2012 organitzat pel GRA per trobar el dissenyador/a encarregat de fer la difusió de les activitats d'aquest equipament durant l'any que ve. S'adreça a joves de 15 a 30 anys de Granollers i la comarca, que hauran de presentar-hi obres inèdites, que incloguin el text Tallers Joves i s'adeqüin al llibre d'estil del GRA (consultable a www.grajove.cat). Els originals han de lliurar-se al GRA (pl. de l'Església, 8, Granollers), en horari d'atenció al públic (de dimarts a divendres, de 10 h a 14 h i de dilluns a divendres, de 16.30 h a 20.30 h). 

El jurat atorgarà dos premis, valorats en mil euros cadascun (subjectes a retenció) i el veredicte es donarà a conèixer abans del dia 21 de desembre. Els guanyadors seran els encarregats de dissenyar diverses difusions del GRA, com els Tallers Joves, i del Servei de Joventut durant l'any vinent. 

Les bases del concurs poden consultar-se a la web del GRA: www.grajove.cat