Formació d'educació en el lleure i cursos monogràfics, al programa "Recicla't" del GRA

A l'equipament de Joventut s'imparteixen cursos amb opció a titulació oficial

31 de Gener 2011
+

 El GRA, l'equipament de Joventut, programa una nova tanda de cursos amb titulació oficial en l'àmbit d'educació en el lleure i també monogràfics especialitzats de formació complementària.

 Com gestionar la teva entitat i no morir en l'intent és un monogràfic de 5 hores centrat en la gestió, els aspectes legals i la comptabilitat d'una associació. S'adreça a les entitats juvenils i l'impartirà l'Escola Lliure El Sol (inscripció oberta fins al 12 de febrer). Un segon monogràfic és sobre el tractament de la diversitat. S'adreça a persones de l'àmbit socioeducatiu, el farà l'Escola Educa i vol donar eines per treballar la integració, la normalització i la inclusió en les activitat de lleure d'infants i adolescents (inscripció de l'1 al 25 de febrer). (Re)pensem les drogues? Propostes per a l'abordatge educatiu amb joves i adolescents és el tercer monogràfic proposat, un curs pensat per facilitar informació general sobre drogues i metodologia d'actuació amb joves i adolescents (inscripció del 28 de febrer al 25 de març). La segona part del curs es farà a la tardor i se centrarà en les estratègies comunitàries de prevenció i intervenció. Amddós cursos els fa el Servei de Salut Pública, Granollers_Acció Municipal en el Consum de Drogues.

 Pel que fa als cursos de monitors, al mes de març s'obren les inscripcions per participar en un semiintensiu de Setmana Santa per a joves de més de 18 anys (que es repetirà al setembre i per Nadal), a càrrec de l'Escola Educa i que possibilita l'obtenció del Diploma d'Activitats de Lleure Infantil i Juvenil de la Generalitat. Per a nois i noies de 14 a 17 anys, l'Escola d'Educadors de la Creu Roja impartirà un curs de premonitors al maig. La inscripció pot fer-se a partir del 15 de març.

 El programa Recicla't el promouen conjuntament el Consell Comarcal, l'Ajuntament i la Diputació, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya.