Emotiu homenatge al doctor Carles Vallbona

Els fills del Dr. Vallbona es van desplaçar des dels Estats Units i van participar activament en l'acte de record

26 de Octubre 2015
+
La família del Dr. Vallbona que es va desplaçar des de Houston, en l'acte d'homenatge que es va fer divendres 23. Foto: T.Torrillas
La Sala Tarafa va quedar petita per acollir les 200 persones que van participar en l'homenatge que l'Hospital General de Granollers i l'Ajuntament de Granollers van organitzar per recordar la figura del Dr. Carles Vallbona, mort el mes d'agost passat. El director de la Fundació Hospital Asil de Granollers, Rafael Lledó, va recordar que el Dr. Vallbona rarament es va perdre una reunió del Patronat de l'Hospital en els 20 anys en què hi va formar part. "Ha fet millor el nostre hospital, ciutat i país", va afegir. De la seva banda, el conseller de Salut, Boi Ruiz va revelar que les aportacions del Dr. Vallbona en els últims cinc anys van ser un punt d'inflexió extraordinari en la política sanitària del país. L'alcalde de Granollers i president del Patronat de l'Hospital Josep Mayoral va recordar que el Dr. Vallbona ha estat l'home de la unanimitat que representava l'Ajuntament al Patronat i que sempre duia el nom de Granollers, al cap i al cor i que exercia la proximitat a 5.000 km de distància. 
En el decurs de l'acte es van passar uns vídeos que van ajudar a completar el retrat d'una persona compromesa, humil i incansable. El testimoni dels fills, nebot i nét del doctor Vallbona van posar el punt més emotiu de l'homenatge. Una família que va demanar que el llegat del Dr. Vallbona perdurés amb el temps.