Divendres que ve es lliuren els premis del 54è Concurs Literari Escolar de Can Pedrals

Hi han participat més de 250 alumnes de centres escolars de la ciutat

24 de Maig 2011
+

Dos-cents cinquanta-quatre alumnes de dinou escoles granollerines van participar el passat mes d'abril en la redacció de treballs del 54 Concurs Literari Escolar de Can Pedrals. Divendres que ve, 27 de maig, a les 6 de la tarda, la Sala Tarafa acollirà el veredicte i lliurament dels divuit guardons que conformen aquest premi amb més de mig segle d'història, que, un any més, ha patrocinat "la Caixa".

Els alumnes, estudiants de segon cicle de primària i ESO, van haver d'escollir entre els dos temes proposats per l'organització, la modalitat local ("Granollers, any 2355") i la general ("El bosc de les lletres"). El jurat l'han format la llibretera Lali Diumaró, l'escriptora Eulàlia Canal i les bibliotecàries Imma Bueno i Glòria Gorchs, en representació de Biblioteques de Granollers.

Els nois i noies premiats amb el primer, segon i tercer premi de cada categoria rebran vals de llibres valorats en 60, 40 i 30 euros respectivament. En l'acte hi participaran l'actriu Txu Morillas, que llegirà tres de les redaccions seleccionades, i dos alumnes de l'Escola Amics de la Unió, el duet de violí i piano format per Èrik València i Núria Sánchez.