Desfilades nupcials i una app, novetats de la vuitena edició de Bodamarket

La Fira de les Bodes, que organitza l'Ajuntament de Granollers a través de Granollers Mercat, tindrà lloc a Roca Umbert, els dies 7 i 8 de febrer

26 de Gener 2015
+
Cartell Bodamarket 2015

Dues són les novetats més destacades de la vuitena edició de Bodamarket, la Fira de les bodes, que organitza l'Ajuntament de Granollers, a través de Granollers Mercat, i que tindrà lloc a la nau de Dents de Serra de Roca Umbert el cap de setmana del 7 i 8 de febrer. D'una banda, dues desfilades nupcials (dissabte 7, a les 19.30 h i diumenge 8, a les 17 h) i, de l'altra, una app, una aplicació mòbil que es pot descarregar en sistema Android i iOS, des de la web www.bodamarket.cat.

A les desfilades s'hi podran veure vestits de núvia, de nuvi, de festa, llenceria, joieria i complements, amenitzades per música de jazz en directe. A més, en aquesta vuitena edició hi haurà tallers sobre sensualitat, estètica i perruqueria, dolços, gin tònics, balls de saló i salsa.

La nau de Dents de Serra té uns 900 m² que donaran cabuda a una quarantena d’expositors relacionats amb el sector de les noces: restauració, joieria, agències de viatges, vestits de núvia i nuvi, fotografia i vídeo, estètica i imatge i pàgines web de nuvis. També hi haurà un chill-out per als nuvis, on podran aprendre diferents jocs de taula. 

En la darrera edició, més de 2.000 persones van visitar el saló, la majoria parelles a la recerca de proveïdors per al seu enllaç. 

A www.bodamarket.cat s'hi pot descarregar una invitació gratuïta per assistir al saló. Tots els visitants de Bodamarket gaudiran d'una hora gratis als pàrquings Blaus de Granollers (www.pblaus.com).