Comunicat de premsa de CatSalut sobre la situació actual dels centres hospitalaris del Vallès Oriental

A partir de dijous 26 de març l’activitat del Servei Maternoinfantil de l'Hospital de Granollers serà atesa a Mútua Granollers i, fins a nou avís, el Servei d’Urgències Centre romandrà tancat

25 de Març 2020
+

Els hospitals del Vallès Oriental us informen de la situació actual dels centres per la COVID- 19:

Hospital General de Granollers:

123 casos positius ingressats

20 defuncions des de l’inici de la pandèmia

22 altes de pacients des de l’inici de la pandèmia

Hospital de Mollet:

88 casos positius ingressats

19 defuncions des de l’inici de la pandèmia

50 altes de pacients des de l’inici de la pandèmia

Hospital de Sant Celoni:

11 casos positius ingressats

3 defuncions des de l’inici de la pandèmia

2 altes de pacients des de l’inici de la pandèmia

Els hospitals de la comarca estan adaptant la seva activitat i la seva estructura per donar una millor resposta a la situació sanitària actual.

Hospital General de Granollers

Ampliació dels llits de la Unitat de Cures Intensives fins a 46.

Actualment, el 80% de la seva activitat hospitalària correspon a pacients positius o sospitosos de COVID-19, per aquest motiu s’han habilitat diferents espais de l’Hospital per donar una resposta més eficient a tots els ingressos.

A partir de demà 26 de març, tota l’activitat del Servei Maternoinfantil serà atesa a

Mútua Granollers, situada a la plaça de Pau Casals, s/n de Granollers. Per tant, totes les urgències de Pediatria i d’Obstetrícia i Ginecologia, així com també l’atenció al part, es faran a Mútua Granollers. Des de les 20 hores d’avui, 25 de març, i fins a les 08.00 hores de demà, 26 de març, truqueu al telèfon 938425031 abans de desplaçar-vos.

També,apartirdel26demarçifinsanouavís,elServeid’UrgènciesCentreromandrà tancat.

Fundació Sanitària Mollet

Ampliació de la capacitat d’hospitalització: la Fundació Sanitària de Mollet ha iniciat una nova etapa necessària per ampliar la capacitat d’hospitalització de l’FSM i que permetrà passar de 154 a 285 llits d’hospitalització gràcies a l’adaptació de l’Hospital de dia i de Consultes externes.

Projecte de suport emocional per a professionals, pacients i famílies: per altra banda, conscients del que implica aquesta situació a nivell emocional tant per professionals com pels pacients i les seves famílies, des del Servei Espiritual i el Servei de Salut Mental de l’Hospital hem iniciat el projecte SuportCovid, un programa d’atenció emocional per a professionals, pacients i famílies durant aquest període tan complex.