Uneix-te al moviment bufanding!

Adhereix-te a aquest projecte solidari organitzat amb Amics de la Gent Gran i El Mundo al Revés

19 de Novembre 2012
+

Què és La Bufanda de la Iaia?

La Bufanda de la Iaia no és la típica bufanda que tothom té. I és que de bufandes n’hi ha moltes, però de la iaia només una. És una bufanda confeccionada a mà, com s’ha fet tota la vida. I amb tot el carinyo del món, com només es poden fer les coses bones d’aquesta vida. Cada Bufanda de la Iaia és un model únic que porta el nom de la persona que li ha dedicat hores solidàries.

Per què La Bufanda de la Iaia?

Perquè les persones grans ens poden ensenyar moltes coses. Perquè tenim molt a aprendre d’elles i amb elles!

L’objectiu principal és animar la ciutadania solidària de Granollers a que teixeixin bufandes per donar-les a Amics de la Gent Gran, amb la finalitat d’aconseguir recursos per desenvolupar els seus programes socials i vetllar per la gent gran que vol deixar d’estar i sentir-se sola.

Darrera de La Bufanda de la Iaia hi ha el concepte d’un nou moviment ciutadà que barreja les labors tradicionals, l’intercanvi intergeneracional de coneixements i la solidaritat. A tot això se li ha anomenat el moviment bufanding.

Com pots participar-hi?

Per tal de confeccionar la teva bufanda, els centres cívics han preparat diverses accions: divendres 30 de novembre al carrer d'Anselm Clavé, davant de la Fonda Europa, en un petit estand hi trobaràs persones que t’ajudaran a teixir la teva bufanda. També hem preparat una sèrie de tallers a cada centre cívic on rebràs el suport necessari per fer-la (consulta l’agenda per saber-ne dates i horaris). 

Si ja saps fer-ne, també pots teixir la bufanda pel teu compte i portar-la a qualsevol dels centres! Tingues en compte que cal afegir-hi les següents dades: nom, edat i temps que hi has dedicat. Pots fer-la arribar als centres del 19 de novembre al 19 de desembre, sempre en horari d'obertura.

Finalment, Amics de la Gent Gran les posarà totes a la venda per aconseguir recursos i poder continuar i fer créixer la seva activitat social.

T'hi esperem amb il·lusió!