La Botiga de la Festa Major a la Casa de Cultura Sant Francesc

Oberta d'11 a 13 h i de 17 a 21 h

24 d'Agost 2012
+

Un any més, el catàleg de productes de la Festa Major de Blancs i Blaus de Granollers es pot consultar a la web de Blancs i Blaus. Per poder comprar tots els productes relacionats amb la festa podeu anar a la Botiga de la Festa Major situada a la Casa de Cultura Sant Francesc (c. d'Espí i Grau, 1). Oberta, del 24 d'agost i fins al diumenge 2 de setembre, d'11 a 13 i de 17 a 21 hores. Es manté un mostrador únic per a la venda de mocadors i gots reutilitzables, per tal d’agilitzar aquest servei per a l’usuari que només vulgui comprar un mocador i/o un got.

Per Festa Major tothom amb el mocador!

La tradició marca que el diumenge de Festa Major just després del Repte és el moment de posar-se el mocador blanc o blau al coll. Aquest gest indica que la festa ha començat oficialment. Blancs i Blaus canten la Guimbada i tothom es posa el mocador. Per facilitar la compra del mocador, element indispensable perquè la presència de les colles es vegi als carrers i a les places.

Les samarretes de les colles

Les colles de Blancs i Blaus dissenyen cada any un mocador diferent, que amb el temps esdevé una peça de col·leccionisme. El mocador de Festa Major és present cada dia de la festa fins al darrer. Diumenge després del Veredicte a la plaça de la Porxada el mocador torna a tenir un protagonisme especial, és el moment de l’intercanvi. Blancs i Blaus es canvien el mocador com una mostra de germanor i bon rotllo. Aquesta és l’essència i la simbologia del mocador. Una tradició que passa de grans a petits, us animem a comprar el mocador!!! I a més dels mocadors, la vestimenta de la Festa Major es complementa amb les samarretes de les colles. Cada any Blancs i Blaus presenten una col·lecció de samarretes d'edició limitada amb idees del centre d'interès de les pròpies colles o amb elements festius propers.