Associacions granollerines del món del lleure i les biblioteques recullen prop de 2.000 euros per La Marató de TV3

Un miler de persones van participar en iniciatives d'aquestes entitats locals

21 de Desembre 2010
+

Diverses entitats i institucions de Granollers van col·laborar amb La Marató de TV3 celebrada diumenge passat, a favor de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

 D'una banda, 500 persones van adquirir a les biblioteques de Can Pedrals i Roca Umbert prop de 1.100 llibres de segona mà aportats pels ciutadans, cosa que va permetre recollir 1.130 euros al llarg dels 6 dies que va durar la campanya. És el tercer any que la xarxa local de biblioteques se suma a La Marató amb una iniciativa ja del tot consolidada entre els usuaris.

 D'altra banda, al llarg de tot el dia, la plaça de l'Església va acollir l'anomenat Joc de la Ciutat, organitzat per l'Agrupament Escolta Sant Esteve amb la col·laboració de Colònies Sant Esteve, Esplai Guai! de Palou, Xics i el Servei de Joventut. Unes 500 persones s'hi van acostar per participar en diverses activitats, com ara un taller de xapes, jocs, un laberint, un mural gegant, inflables, berenar i un castell que va fer la colla local. Una primera iniciativa que ha implicat diverses entitats de lleure infantil i juvenil a favor de la solidaritat que ha estat ben valorada pels promotors.