Aquest dissabte: Trobada de formatgers catalans i Degustació de la mongeta del ganxet

D’una banda, una quinzena de formatgeries d'arreu del territori es donen cita a la ciutat amb un programa d'activitats que incorpora un taller de fer mató per a nens i nenes. D’altra banda el Gremi d'Hoteleria del Vallès Oriental organitza una degustació

17 de Novembre 2011
+

Aquest dissabte 19 de novembre tindrà lloc, durant tot el dia, a la plaça J.M. Folch i Torres la tercera edició de la Trobada de formatgers catalans a Granollers. Aquesta trobada organitzada per Caseus Afinadors i El Rebost d’en Portet tindrà una quinzena de formatgeries d’arreu del territori i es farà un Tast de Formatges a les 11 h i a les 16.30 h i un taller de fer mató per a nens i nenes a les 12.30 i a les 17 h.

Formatgeries participants:

CUIROLS, La nou de Berguedà (Berga)

MONTSENY

MAS D'EROLES, Adrall (Alt Urgell)

TROS DE SORT, Sort (Pallars Sobirà)

LA CLEDA, Canovelles (Vallès Oriental)

CAN PUJOL, Vilassar de Dalt (Maresme)

CAN BORDOI, Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental)

MOLÍ DE LA LLAVINA, Centelles (Osona)

BETARA, Olost (Osona)

MAS D'ALBA, Terradelles (Pla de l'Estany)

VECIANA, Segur de Veciana (Anoia)

CAMPS, Palau d'Anglesola (Pla de l'Urgell)

BAUMA

Altres participants:

ART CERVESERS, Canovelles (Vallès Oriental)

A la plaça de la Porxada, jornada de Degustació de la mongeta del ganxet

Organitzat pel Gremi d’Hoteleria del Vallès Oriental un any mes se celebra la jornada de Degustació de la mongeta del ganxet amb la participació de 60 restaurants de la comarca. Una de les novetats més destacades es farà a la plaça de la Porxada, de les 9 h a les 16 h, es tracta d’un tastet de “platillos” amb mongeta del ganxet, a càrrec dels següents restaurants: El Pla, Granularios, La Salut (Parets del Vallès), Kahova, Amen Corner i el restaurant Gran Olla de l’Hotel Granollers.

A les 17.45 h a la plaça de la Porxada s’inauguraran les jornades a càrrec del prestigiós cuiner, Carles Gaig.