74 persones han encertat les respostes del concurs sobre el Mundial d’Handbol

Ha començat la formació de les gairebé 250 persones voluntàries i segueixen les activitats de promoció del Campionat del Món

28 de Desembre 2012
+

Setanta-quatre persones rebran una entrada doble per poder veure tres partits del Mundial d’Handbol que es disputa a Granollers del 12 al 16 de gener. Són les persones que han respost correctament a alguna de les dues preguntes que es van formular en el concurs que ha organitzat l’Ajuntament de Granollers, amb la complicitat de mitjans de comunicació locals. La primera pregunta feia referència a l’exseleccionador de Tunísia que havia entrenat el Balonmano Granollers. La resposta correcta era Sead Hasanefendic. En la segona pregunta es demanava en quin any Espanya havia guanyat el Mundial d’Handbol. La resposta correcta era l’any 2005.

L’Ajuntament de Granollers es posarà en contacte amb els guanyadors per tal que puguin recollir les entrades.

Formació del personal voluntari

Ahir dijous dia 27 de desembre la Sala Tarafa de Granollers es va omplir per acollir el personal voluntari que ajudarà l’organització del Mundial en aquest esdeveniment internacional de primer ordre. Granollers comptarà amb uns 250 voluntaris distribuïts en diferents tasques, entre les quals ajudar en el funcionament de la competició, en el control d’accessos, acreditacions, premsa, control antidòping, etc. El director de la seu, Jordi Romea, el director de competició, Josep Blachart, i el responsable de voluntaris, Antonio Rama, van explicar com s’està organitzant el Mundial, quines són les altres seus, com es distribuiran els diversos serveis dins del Palau d’Esports, com s’organitzaran els accessos, el transport i l’aparcament al voltant del Palau, o com funcionaran les acreditacions, entre d’altres. El personal voluntari rebrà una segona jornada de formació prevista per a la primera setmana de gener, on ja s’assignaran tasques concretes i horaris.

Aquest cap de setmana Torneig d’Handbol en categories infantil i aleví

Aquest dissabte dia 29 i diumenge dia 30 es disputarà en el Pavelló del Tub i en el Pavelló Municipal d’Esports, el Parquet, un torneig d’handbol per a les categories infantil, nascuts els anys 1999 i 2000, i aleví, nascuts els anys 2001 i 2002, en tots dos casos tant en categoria masculina com femenina. Els partits es disputaran en horari de matí, entre les 9 i les 14 hores. Els equips participants pel que fa a l’infantil masculí són KH7 Balonmano Granollers, EIE La Llagosta, BM La Roca B, EEM Montmeló, KH7 Balonmano Granollers SP i KH7 Balonmano Granollers ATL.

En l’infantil femení els equips són BM La Roca, JH La Llagosta, EEM Montmeló, KH7 Balonmano Granollers SP i KH7 Balonmano Granollers.

Pel que fa a l’aleví masculí els participants són Granollers-Del Arco, Granollers-Capdevila, Handbol la Garriga, EEM Montmeló, Granollers-Gonzalo, Granollers-Raigal, BM la Roca i EIE La Llagosta. Els equips que participen en la competició de l’aleví femení són BM la Roca, EIE La Llagosta, i Granollers-Malasinskas.74 persones han encertat les respostes del concurs sobre el Mundial d’Handbol