400 alumnes participen en el Mercat de Tecnologia de Granollers

Els centres participants en aquesta primera mostra són: IES Celestí Bellera, IES Antoni Cumella, Escola Pia, Escola Municipal del Treball i Escola l’Estel.

07 de Maig 2015
+
Un prototipus fet amb peces de Lego es pot veure en la primera edició del Mercat de Tecnologia de Granollers
Aquest dijous 7 de maig a la nau Dents de Serra de Roca Umbert  es celebra el primer Mercat de Tecnologia de Granollers. Aquest mercat s’inscriu a la xarxa de Mercats de Tecnologia que se celebra anualment en diversos indrets de Catalunya. De moment el mercat s’ha fet a Terrassa, Barcelona i Vic; i tancarà temporada, el dia 15 de maig a Lleida.
 
Aquest mercat està organitzat per l’Ajuntament de Granollers i s'adreça a l’alumnat de secundària de la ciutat. S’hi poden veure una mostra de treballs i projectes de tecnologia dels alumnes d’ESO de les escoles de secundària de Granollers, a més de tallers i activitats que serviran per descobrir el món de la tecnologia, adreçat als alumnes de 2n d’ESO. D’altra banda es faran xerrades sobre projectes de recerca a càrrec d’alumnes de batxillerat de la ciutat. 
 
La tecnologia surt de les aules
El primer Mercat de Tecnologia de Granollers és un punt de trobada de l’alumnat i el professorat que projecta la creativitat tecnològica que es desplega cada dia a les aules. Un altre dels objectius del mercat és incentivar als alumnes l’interès per la ciència i la tecnologia, així com poder mostrar la diversitat d'aplicacions tecnològiques i científiques en diversos àmbits (la música, els vídeo jocs, les arts plàstiques i visuals...) 
 
Molts dels tallers que s’ofereixen als alumnes són fets per residents de Roca Umbert: artistes de l’Espai d’Arts i empreses creatives i culturals que tenen seu a la fàbrica. 
Els professors de tecnologia de l'IES Antoni Cumella, Escola Municipal del treball i IES Celestí Bellera han participat en el disseny i l’organització d'aquest primer mercat.