La Universitat Oberta de Catalunya i el Centre Tecnològic i Universitari organitzen la Mostra d'emprenedors sobre fonts de finançament alternatives

La Mostra pretén ser una font d’estímul i guia a aquells altres emprenedors que es troben amb dificultats o bé estan en la fase d’incubació i definició. De moment ja hi ha 70 persones inscrites i 3 empreses: Let's Bonus, Urbiòtica i Perception explicaran

14 de Octubre 2011
+

Aquest dimarts 18 d’octubre de 15.30 a 19 h al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (Carrer Mare de Déu de Montserrat, 36) tindrà lloc la primera Mostra d’emprenedors sobre fonts de finançament alternatives. 

La Mostra s’emmarca dins les accions que la Xarxa d’Emprenedoria Universitària impulsa arreu de Catalunya per promoure la cultura emprenedora a la nostra societat. L’objectiu és analitzar la problemàtica en què es troben els nous emprenedors quan intenten portar endavant els seus projectes i idees per tal de desenvolupar noves iniciatives de negoci.

La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i el Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG), i en col•laboració amb diverses institucions del Vallès Oriental organitzen la Mostra a Granollers que a hores d’ara hi ha 70 persones inscrites.

El contingut de Mostra passa per trobar les claus per superar les dificultats d'emprendre alhora que us mostraran tres casos d'èxit d'emprenedors: Let's Bonus, Urbiòtica i Perception que explicaran com han aconseguit superar les dificultats de finançament dels seus projectes. La Mostra pretén ser una font d’estímul i guia a aquells altres emprenedors que es troben amb dificultats o bé s’hi troben en la fase d’incubació i definició.

Programa de la Mostra:

15.30 h. Inauguració
Joan Torrent, director de la Business School de la UOC
Sergi Morera, director del CTUG

15.45 h. Conferència "emprenedoria i microempreses en temps de crisi"
Joan Torrent, director de la Business School de la UOC

16.30h. Conferència “present i futur del finançament dels projectes d’emprenedoria, un debat difícil”
David Civit, docent dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC.

17.30h. Taula d’experiències i presentació de projectes

Modera: David Civit, docent dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC.

Let's Bonus: va néixer fa just 2 anys gràcies a la oportunitat que va veure Miguel Vicente en les Xarxes Socials per desenvolupar un model de compra col•lectiva per Internet. Així va sorgir la primera web d'aquest sector a tota Europa.

Ponent: Jordi Torrent, responsable de comunicació i relacions públiques.

Urbiòtica: constituïda el 2008 per un equip de professionals, aporten conceptes i tecnologies essencials per a la ciutat del segle XXI: una gamma completa de productes i serveis de base tecnològica destinats a captar dades en temps real de la ciutat i controlar actuadors per millorar l'eficiència en la gestió i ús de l'espai urbà.

Ponent: Antoni Brey, conseller delegat i director general.

Perception: constituïda a finals del 2000 com una agència d'Internet, treballen per una gran diversitat d'organitzacions públiques i privades. Els seus projectes es centren en el desenvolupament i aplicacions web, així com consultoria i màrqueting digital i altres serveis relacionats amb Internet en general.

Ponent: Jordi Rodríguez, gerent i director general

18.20 h. Col•loqui

19.00 h. Cloenda