Publicades les llistes d'admesos del Fes-te l'estiu 2016

L'Ajuntament ofereix casals d'estiu, activitats esportives, campaments i itineraris Gra, adreçats a nens i nenes a partir de 3 anys fins a adolescents de 12 a 16 anys. Les activitats s'inicien el dia 27 de juny i s'allargaran fins al dia 22 de juliol

28 d'Abril 2016
+
Un niu d'activitats per a l'estiu
 
L'Ajuntament de Granollers ha preparat l'oferta de casals d'estiu, activitats esportives i itineraris per fer al GRA adreçades a nens i nenes a partir de 3 anys fins a adolescents de 12 a 16 anys, per fer després que acabi el curs escolar. En total s'ofereixen 860 places per a residents a Granollers, tot i que si hi ha disponibilitat també s'hi podran acollir nenes i nens no residents a la ciutat, pagant un suplement en el preu.
 
Les activitats estan pensades per poder fer en quinzenes o durant les quatre setmanes seguides en horari de 9 h a 13 h, tot i que es poden demanar serveis opcionals d'acollida de 8 h a 9 h (Ferrer i Guàrdia, Salvador Llobet, Mestres Montaña i Escoles i Centre Cívic Palou), de menjador, de 13 h a 15 h (Ferrer i Guàrdia, Salvador Llobet, Escoles i Centre Cívic Palou) i de tarda, de 15 h a 17 h (Ferrer i Guàrdia, Salvador Llobet). A banda d'aquests centres escolars esmentats també hi haurà les estades musicals a l'Escola Pereanton. Les activitats esportives es portaran a terme en els diversos equipaments esportius municipals i els itineraris Gra, en l'equipament juvenil i en altres espais de la ciutat segons el tipus de taller (en aquest cas no es poden fer les activitats per quinzenes, sinó quatre setmanes seguides).
 
Entre el 19 i el 23 de maig s'oferirà la possibilitat de fer canvis en els serveis opcionals: acollida al matí, menjador, i servei de tarda, o de renunciar a la plaça obtinguda. Aquests canvis es podran demanar per correu electrònic, adreçant un missatge a festelestiu@ajuntament.granollers.cat.
 
A continuació es generaran els rebuts que seran personalitzats i es podran fer efectius mitjançant targeta o banca electrònica. Aquests rebuts s'enviaran per correu electrònic o es podran recollir durant el procés d'inscripció presencial.
 
Del 26 al 31 de maig, inscripcions per Internet
 
Entre el 26 i el 31 de maig es podrà formalitzar la inscripció per internet, amb signatura digital. Per fer-ho caldrà:
fer efectiu el rebut amb l'import corresponent.
signar digitalment el document de matrícula que s'ha rebut per correu electrònic. La persona que faci la preinscripició ha de ser la mateixa que faci la inscripció.
escanejar o fotografiar el llibre de família o partida de naixement.
enviar a festelestiu@ajuntament.granollers.cat el document de matrícula,  signat digitalment, i l'arxiu del llibre de família o partida de naixement.
 
Si voleu ser atesos personalment, podeu fer la inscripció entre el 27 i el 31 de maig a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà, entre les 8.30 h i les 19 h, excepte divendres 27 que l'horari serà de 8.30 a 14 h. Per fer-ho només caldrà que la persona que ha fet la preinscripció porti el comprovant de pagament, l'original del document d'identitat i del llibre de família o partida de naixement. Per fer la matrícula no caldrà portar fotocòpia de cap document.