Exposicions anteriors

En aquesta secció farem un petit resum de les exposicions que han passat pel Centre Cultural a partir del mes de setembre de 2010.

+
'Ferrà/Vallverdú. Pintura i escultura'

Exposició "#trending utopics"
#Jaume_Parera
#Helena_Pielias
#Ferran_Vidal

Des del 22 de març al 17 de juny de 2012


Aquesta exposició col·lectiva fa palès que l'art contemporani local no passa una crisi creativa, tot i que ho té difícil per ser 'tema del moment' (trending topic). Tres artistes de la comarca ens mostren el seu treball més recent, basat en disciplines pre-digitals (dibuic, pintura, fotografia i tècniques plàstiques mixtes), i amb el quan consoliden un llenguatge estètic propi, tan inquisitiu com inspirador. Una invitació a descobrir els fruits de la constància creativa en la gairebé utòpica necessitat de traduir amb l'art allò que cada artista viu i sent.

Exposició "RICARD GELADÓ / XAVI PLANA. Nogensmenys Kafka"
Des del 15 de desembre al 26 de febrer de 2012

Una proposta dels dos artistes del Vallès Oriental per commemorar el centenari de la primera publicació d'una obra de l'escriptor txec Franz Kafka.
Pintura, escultura, escenografia, fotografia i vídeo s'uneixen en una proposta que va més enllà d’aquests dos  artistes, per cercar col·laboracions d'altres col·lectius del món audiovisual i teatral.

JORDI ALIGUÉ
REFERÈNCIES
Del 29 de setembre al 27 de novembre de 2011

JORDI ALIGÚE. REFERÈNCIES

Una exposició que ens mostra les obres fotogràfiques de Jordi Aligué, en una nova etapa creativa en què la fotografia esdevé l'ull ideal per a fixar la seva particular manera de mirar per veure. I ho fa acompanyat dels seus amics, establint referències artístiques de primer ordre amb Benet Rossell, Joaquim Chancho, Pep Fajardo, Toni Cumella, Vicenç Viaplana... els quals presentaran obra pròpia acompanyant la de l'artista de Cardedeu.

Ferrà/Vallverdú. Pintura i escultura
Del 3 de març al 26 juny de 2011Una exposició que reuneix la creació més recent d'aquests artistes. Una quarantena de pintures de Miquel Ferrà i una trentena d'escultures de Jaume Vallverdú dialoguen en l'exposició. Ambdós d'una mateixa generació, fusionen en els seves obres la tradició clàssica amb resultats ben diferents. Vallverdú amb un treball de reflexió en la forma i la matèria, en aquests darrers temps amb terracotes com a material. Ferrà amb una presencia, sempre constant, del dibuix i la forma, subtilment evident sota les pinzellades i el color.
Dos artistes de llarga trajectòria que han confluït a Granollers, ciutat en la qual resideixen i on desenvolupen el seu treball artístic en tallers físicament molt propers. Amics i ambdós procedents de L'Hospitalet, han coincidit diverses vegades al llarg dels anys i malgrat treballar en disciplines diferents, la seva visió de l'art els ha permès aproximar-se, en essència més que en resultat, en diverses exposicions.


Els Isards. Obra recent 2010
Del  7 d'octubre de 2010 al 30 de gener de 2011Una exposició de l'obra recent d'Els Isards, un col·lectiu d'artistes de Granollers, nascut de l'Associació d'Artistes Moderns de Granollers l'any 1981 i consolidat a partir de 1995.Sota el nom d'Els Isards, Joan Batlles i Pi, Jordi Riera, Xavier Vilageliu i Kiku Mena, cada un d'ells amb un estil propi, han format un grup heterogeni i alhora fortament cohesionat. En l'exposició presenten la seva obra més recent, creada i produïda per a l'ocasió. L’exposició presenta una trentena de peces inèdites, realitzades per a aquesta mostra, produïdes pel Museu de Granollers i bona part d'elles realitzades a Roca Umbert.