Espectacles

El Centre Cultural de Granollers té una sala d'actes amb capacitat per a 350 persones que acull tot tipus d'activitats com espectacles, conferències, xerrades, presentacions, debats, actes de caràcter privat... Aquí podreu trobar tota la informació dels espectacles programats en aquesta sala.

+

DON PASQUALE

Diumenge 2 de setembre del 2018 - 19 h

Don Pasquale espera amb impaciència a Malatesta, que li ha promès trobar-li una esposa. Don Pasquale, tanmateix, vol casar-se per desheretar al seu nebot Ernesto.

Malatesta està disposat a ajudar-lo a ell i a Norina. El pla és el següent: ell presentarà Norina a Don Pasquale, com la seva pròpia jove i innocent germana Sofrònia i després s’inventarà un fals matrimoni que curarà l'ancià dels seus somnis romàntics.

Don Pasquale, que s'enamora immediatament de la bellesa i modèstia de "Sofrònia", ja adequadament instruïda per l’engany. El matrimoni se celebrarà immediatament. Mentrestant, Ernesto comprèn la trama del Doctor i s'ofereix voluntari com a testimoni de boda. Signat el matrimoni, Norina (Sofrònia) es transforma en una dona capritxosa i prepotent, que comença a manar i gastar sense miraments els diners de Don Pasquale.
La paciència del novell marit es posa novament a prova quan "Sofrònia", la nit de noces, anuncia que se'n va al teatre. Don Pasquale intenta prohibir-li i ella respon amb una sonora bufetada. Abans de marxar, deixant caure descuidadament una carta. L’ancià, desconsolat, la llegeix i descobreix que "Sofrònia", té una cita amorosa ...Quan Don Pasquale s’assabenta que Sofrònia té una cita amorosa, clama venjança. Però sobretot vol trencar aquesta bogeria de matrimoni.

FITXA ARTÍSTICA

Don Pasquale  Xavi Fernández
Doctor Malatesta Jordi Tello (baríton)
Ernesto Pedro Calavia (tenor)
Norina  Alicia Ferrer (soprano)
Majordom Francisco Barranco
Notari  José Valenzuela (baríton)
Serventes  Argentina Sosa  i Paquita Santistévan
Orquestra i Cor  Aula Lírica
Concertino Vásil Lambrinov  
Regidor  Frederic Miralda
Mestre concertador   Xavier Dolç
Direcció escènica Alberto Cazes
Direcció musical  Anibal Gil

PREU ÚNIC: 18

Compra d'entrades online:

https://www.escenagran.cat/ca/programacio/c/9663-don-pasquale.html

Compra d'entrades taquilles:

1 hora abans de la funció a les Taquilles del Centre Cultural de Granollers.