Ajuts de material escolar i llibres. Curs 2018-2019

Aquests ajuts es poden presentar del 5 de març al 4 de maig de 2018, sol·licitant cita prèvia que podeu obtenir trucant al telèfon 93 842 67 58 o presencialment a la planta baixa de l'edifici de l'Ajuntament de la Porxada.

Ajut de material per alumnes d'educació infantil i primària: És un ajut econòmic que es paga directament als centres escolars. Aquest ajut el poden sol·licitar alumnes d’educació infantil i primària. L'import de l'ajut no cobreix la totalitat del cost del material d'un curs escolar, la part que no queda coberta l'ha d'assumir la família de l'alumne/a. L'ajut és de 30 € per alumne d'educació infantil (no hi ha ajut de llibres per a educació infantil) i 20 € per alumne d’educació primària.

Ajut de llibres per alumnes de primària: És un ajut econòmic que s'atorga en forma val de llibres. L’import és de 60 €. El poden sol·licitar alumnes d'educació primària i el funcionament és el següent:

- Escoles que realitzen programa de socialització de llibres: GRANOLLERS, LLEDONER, PONENT, GRANULARIUS, MESTRES MONTAÑA, JOAN SOLANS, PEREANTON, FERRER I GUARDIA, JOAN MIRÓ, SALVADOR ESPRIU. Els beneficiaris d’aquestes escoles rebran l’import dels llibres directament a la seva escola.

- Els beneficiaris de la resta d’escoles, hauran de recollir el val de llibres durant el mes d’agost a SERVEIS SOCIALS CENTRALS ubicats al carrer Portalet, 4 3a planta. Aquest val pot ser utilitzat únicament per comprar llibres de text a qualsevol llibreria de Granollers.

Ajut de material i llibres per alumnes de secundària: És un ajut econòmic que s'atorga en forma de val, que les famílies podran bescanviar o bé a les llibreries o bé als centres escolars.

Qui es pot beneficiar d'aquest ajut?

Alumnes empadronats a Granollers i matriculats a centres públics o privats concertats d'educació infantil, primària i secundària, i que es trobin en una especial situació familiar amb necessitats socials i/o econòmiques.

Poden sol·licitar els ajuts els pares, les mares, els tutors legals o les persones encarregades temporalment o definitivament de la guarda de les persones beneficiàries.

 

Per a més informació o sol·licitud consulteu els tràmits següents i ompliu documents que s'hi relacionen a la Seu electrònica:

Tràmit de l'ajut de material i llibres de primària i secundària